www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu


 

RAKJUK ÖSSZE, AMINK VAN!

NEVEZZ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOKKAL

jelentkezési határidő:
2018. március 31.


 

RAKJUK ÖSSZE, AMINK VAN!

NEVEZZ KÖZÖSSÉGI PROGRAMOKKAL

jelentkezési határidő:
2018. március 31.

etnik Archív
2017. november SzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCs Aktuális program:
2017.11.20.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE 2018 NEVEZÉS

 

!!!ÖRÖMHÍR!!!

 

Hogy miért is az öröm? A február során lebénult szerverünk tartalmát, sokadik kísérletre, 99%-osan sikerült megmentetnünk a szakembereknek. 2017 október 26-a óta pedig már látszanak weboldalaink régi tartalmai és jórészt azok az adatok is, amelyeket 2017 során raktunk fel ideiglenes oldalunkra. Azonban a maradék 1%-ból következően még sok a kuszaság, a rossz helyre vezető link, amelyeket folyamatosan javítgatunk, időrendben visszafelé haladva. Emiatt arra kérjük az oldalunkat látogatókat, hogy segítsék tevékenységünket a rossz helyre mutató linkek és egyéb hibák jelzésével. A hibákat a sanyi@mediawave.hu és a hartyandi@gmail.com e-mail címekre küldjétek. Előre is köszönjük a segítséget.  

 

 

  

MÁR NEVEZHETSZ

filmjeiddel, egyéb művészeti  és közösségi ötleteiddel

A TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE!

A lentiekben elérhetők a nevezési, jelentkezési, ajánlattételi lapok.

 

 

 

A 2018-AS ÉV GONDOLATÉBRESZTŐ TEMATIKÁI

 

ÖRÖM

(a címre kattintva olvashatsz a részletekről)

A győri Műhely folyóirat 2017 végén megjelenő, a témát irodalmi és társadalomtudományi szempontból körüljáró különszáma ihletett meg bennünket, hogy ezen különszám bemutatásán túl keressük az „ÖRÖM” más művészeti ágakra vonatkoztatható vetületeinek jelentkezését.

 

1968

(a címre kattintva olvashatsz a részletekről)

A változások éve a jeles, mára szimbolikussá vált dátum, amely sokféle szempontból felforgatta a világ addigi folyását. Az ötvenedik évfordulóra emlékezve nem a politikai a vonatkozású eseményeket, hanem a mindenkori uralkodó kánonok elleni mozgalmak művészetekben tetten érhető, újító tükröződéseit szeretnénk megragadni.

 

 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE MEGÚJULÁS
LÉNYEGI VÁLTOZÁSOK A 2018-AS ÉVBEN

 

Az egész Együttlétet átható, 2017. évi “megÚJULÁS / reFORMÁCIÓ” tematika, amelyet a reformáció 500 évvel ezelőtti indulása ihletett, nem múlt el nyomtalanul a szervező csapat gondolataiban sem. Megérlelt több, régóta érlelődő változtatást, egyre jobban érzékelve a mozi, és a fesztiválszerű filmközvetítés módjainak bemerevedesét. Egyrészt a moziszerű filmközvetítés hagyományának őrzése, másrészt az információs forradalom részeként az internet totális térnyerése új és működőképes megoldások keresése felé kiált. Felvetődik a kérdés, hogyan lehet a XXI. században a filmművészet friss produktumait megÚJÍTOTT / megREFORMÁLT formában közvetítetni, különösen egy nem forgalmazói szempontok alapján működő fesztiválon, közösségi együttléten? Miként tud a film, a filmvetítés ismét közösségi élménnyé válni, amint az volt egykor a mozik előterében vagy a filmklubokban? Léteznek-e új formák egyáltalán minderre? Erről kérdezzük meg a legilletékesebbeket, már az internetvilágba szocializálódott új, friss generációk progresszív, nem a kommersz felé húzó, kísérletező kedvű fiataljait.

Számtalan lehetséges kísérletező út beindításával szeretnénk keresni a megoldásokat: a 28 éve működő “klasszikus” filmfesztivál és a 4. éve prosperáló online filmfesztivál formájában is. Mindegyik vonalon több változást eszközlünk, amelyek részben már a nevezési feltételekben is érzékelhetők lesznek. 

 

FILM NEVEZÉS -

A FILMPROGRAM KIALAKÍTÁSA 

A címre kattintva érheted el a nevezési lapot, a nevezési kategóriákat, a programba válogatás menetét. Továbbá olvashatsz a versenyfilmek premier vetítésének megújított módszeréről.

 

ZENE ÉS MÁS MŰVÉSZETEK,
KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK JELENTKEZÉSE

A címre kattintva érheted el a jelentkezési lapot, amelyet kitöltve közölheted a szervezőkkel művészeti vagy közösségi alapú ötleteidet, ajánlataidat. Továbbá olvashatsz arról, hogy csak közösségi alapú témákkal van esélyed a részvételre.

 

 

ISMERD MEG AZ ELŐZŐ

FESZTIVÁLOK / EGYÜTTLÉTEK

HANGULATÁT

 

vizuális

ÖSSZEFOGLALÓ

A 2017 ÉVI TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRŐL

fotók - videók - díjak - vélemények

(kattints a címre)

 

MEDIAWAVE ARCHÍVUM

1991-2016

(kattints a címre)

 
   
   
   
   
   
   

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák