www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

  

FIGYELEM!

2019. január 10-én

lezárult a nevezés

a 29.

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE!

  4314 nevezés 117 országból

 

 

 

kiemelt tematika:

RÍTUS

  A részleteket, és a kialakuló programot

keresd az Együttlét weboldalán!

 

  

FIGYELEM!

2019. január 10-én

lezárult a nevezés

a 29.

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE!

  4314 nevezés 117 országból

 

 

 

kiemelt tematika:

RÍTUS

  A részleteket, és a kialakuló programot

keresd az Együttlét weboldalán!

 

etnik Archív
2019. január KSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCs Aktuális program:
2019.01.24.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FESZTIVÁL HÍREK

2015.05.15. 17:42

BARICZ XÉNIA (Kolozsvár) VÉLEMÉNYE ÉS ÖTLETEI


Kedves Hartyándi apja-lánya!

Köszönöm (a társaim nevében is), hogy befogadtatok, hogy segítettetek. Magát az egész Együttlétet köszönöm nektek (mert igazi volt), s azt, hogy úgy lehettünk ott, ahogy tudtunk és ahogy jól esett nekünk lenni. A találkozásaimat nagyon köszönöm! Életemben először voltam ennyi csodálatos emberrel egy helyen. Otthon voltunk. És alig várjuk, hogy megismétlődjön. Ha szeretnétek, akkor ősztől szívesen ajánlom fel az időmet, jelenlétemet, erőmet a következő együttlét megszervezéséhez. Vagy ha bármiben segítségetekre lehetek... írni fogok egy örömódát. Most még élem. (Az "örömóda" a mellékletben olvasható!)

 

 

Nekem nagyon bejött, úgy ahogy volt az egész, de értem azt is, hogy ezt meg lehet kérdőjelezni. Valójában akkora csoda az hogy önmagát ilyen tökéletesen működteti egy látszólag kaotikus rendszer, hogy az ember el se hiszi, hogy ez lehetséges. S lényegében nem kaotikus csak más erők szervezik, mint amikkel általában az életünket szoktuk menedzselni. A kultúránk, az iskoláink, az intézményeink, vagyis az egész társadalmi rendszerünk nem erre tanított, s nem ezen a sávon működik. De közben egyre több olyan helyzetben találom magam, ahol olyan emberek gyűlnek össze, akik ezt másfajta létezést igénylik és élik, s ezt azért együtt könnyebb csinálni. Olyankor tényleg együttlét van. Szerintem most egy olyan változás van a világban, amikor valami átbillen (talán az értékrend), és egyre több ember szemében látom azt, hogy felvállalja és akarja ezt a változást. Ez nyilván nekem is erőt ad ebben a hitemben. Szerintem most egy lényeges korszak váltás van. Visszatérve a mediawave-re, nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, amikor még nincs fejetlenség, de ezek az organikus vonzások is szabadon tudnak működni. Azt hiszem, hogy ez 90 százalékban megtörtént, akkor, ott. Egy kicsit nagyobb, több lett ez az együttlét, mint amit a fizikai tér, idő és esetleg anyagi lehetőségek be tudtak fogadni, de ez jó jel. Ez azt jelenti hogy tágítani kell a kört, mert egyre többen tartoznak hozzátok. Lehetne két-három nappal hosszabb az együttlét, és akkor több időnk van egymásra. Nem csúsznának össze a dolgok. Édes volt például Montanaro műhelyének koncertjén, amikor erről beszélt, hogy párhuzamosan még két nagyon klassz koncert zajlik, amit nem tud megnézni, mert neki is épp van egy. Szóval ezen dolgozhatunk, ha már így közétek kerültem, és befogadtatok.

 


Azon is gondolkodtam, hogy a mozgásos történeteket, műhelyeket is összébb lehetne hozni már indulásból. És akkor nem telne el három nap azzal hogy megtaláljuk egymást, hanem eleve úgy indulnánk, hogy együtt csináljuk azt, amihez értünk és amit szeretünk. Nem tudom hogy jó ötlet-e vagy sem, de feltevődött bennem ennek a kérdése. (A szervezésnek ezt a részét egyébként szívesen vállalnám. Szeretem, amikor hozzá tudok járulni ahhoz hogy hasonszőrű emberek egymásra találjanak minél közvetlenebb módon. Ezekből a találkozásokból mindig valami jó születik.) S azt hiszem fontosabbak a kérdések mint a válaszok, úgyhogy várom a válaszotokat, további kérdések formájában is.

 

Ölellek. Xénia

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák