www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2019. március PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzV Aktuális program:
2019.03.26.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FESZTIVÁL HÍREK

2016.05.09. 16:39

TANK HEPAJ KÖZÖSSÉGI PROGRAM - Baricz Xénia (Marosvásárhely) beszámolója


Nyikos Péter fotóival

Mi a Tank hepaj nevű közösségi programot valósítottuk meg. Ezen belül hoztuk létre Az arany középút című interaktív installáció is. Sikerül aránylag rendben lebonyolítani őket. Amit terveztünk, azt nagy részében sikerült is kivitelezni: két installáció és két akció. Azt sajnáltam, hogy kevesen látták. Nehéz volt egyeztetni a társ-alkotókkal, és ezért nem tudtunk időben közönséget szervezni. Ráadásul erre már nem volt se eszünk, se energiánk.

 

Próbáltam minimálisan zavarni titeket, szervezőket, de amire szükség volt, azt megkaptuk. Talán az egyeztetések szintjén lehetett volna jobban közreműködni, meg a dokumentálást is illett volna jobban megszerveznem, és a segítségeteket kérjem benne. Ez kicsit hiányérzetet kelt bennem utólag.

 

 

Szerintem a mi közösségi projektünk szintjén nagyjából megvalósult a "fogyasztó" és a "termelő" közti jó viszony. Sőt, akiknek volt ötletük és kedvük, azok csatlakoztak hozzánk, és közösen formáltuk meg a "végterméket". Az arany középúthoz készült kövek festésében például sok ember részt vett, teljesen spontán. Sokszor láttam, hogy olyan emberek is "használták" az Interaktív tankot és az Arany középutat, akik nem semmi közük nem volt a megvalósításukhoz, és akiket nem ismertünk. Ez örömmel töltött el. Láttam, hogy sok gyereket is fel kellett a szülei segítsen a tankra, mert elvarázsolta őket a színes bohó harci eszköz, és Az arany középút leglelkesebb közönségét is a fiatalabb generáció alkotta. Jó lett volna, ha valaki közülünk mindig ott lett volna, hogy felvegye a kapcsolatot az ismeretlen közönségünkkel. Sajnos ez is elmaradt. Túl sok a jó program meg az érdekes ember, ami és aki elsodort magával minket is.

 

Az emberek beszélgetnek egymással. Minden találkozás egy új helyzetet szül és egy új világot tár maga elé. Sok a szemkontaktus. Az emberek köszönnek egymásnak akkor is, ha nem ismerik egymást. Például akik hétvégén érkeztek meg, és hálózsákokkal közlekedve keresték a helyüket, azok köszöntek nekünk, akik már korábban ott voltunk. Mintha egy nagyobb házibuliba érkeztek volna. Nagyon jól esett a kedvességet ilyen minőségben és mennyiségben megtapasztalni.

 

 

Nekem a Tudósok együttes volt nagy felfedezés. Eddig nem ismertem őket,és most a koncertjük közben nagyon magukkal ragadtak. Már biztos hogy azon nyomban az egyik kedvenc zenekarommá váltak ott az Ékesben. Egyedül táncoltam rájuk, de hát nem volt mit tenni.. .Kérték.


Amennyire megengedhette magamnak, annyira részese is voltam az Együttlétnek. Ez mindig attól függött, hogy én mennyire tudtam nyitni, beengedni vagy be akarni menni.
 

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:
2016.05.18. 14:05
Sz.tem Te egy csodálatos lány vagy Xénia igy kell ezt csinálni a továbbiakban is " a lehetetlent azonnal megoldani a CSODÁRA itt is VÁRNI kell........!!!!!!!!!!!!!!!!!

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák