www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 


 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 

 

 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 


 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 

 

 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

etnik Archív
2019. augusztus CsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2019.08.21.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FESZTIVÁL HÍREK

2016.06.24. 19:42

Olyan volt, mint egy lánc. Egyik szem után következett a másik - Hadobás Kármen véleménye


Kármen a diákzsűri egyik legaktívabb tagjaként sok egyéb programba is belekóstolt, és rengeteg fotót készített, melyek hamarosan felkerülnek a fotógalériába is.

Véleménye a részletekben olvasható.

 

 

A fesztiválra reményekkel teli indultam, bíztam benne, hogy hazatérve sok új élménnyel gazdagodom. Nem csalódtam, hatalmas közösségformáló eseményekben vehettem részt munkám mellett. Bár kicsit megrémített a sátrazás gondolata, hisz eddig nem volt részem benne azonban lelkesen, a kezdeti rossz idő ellenére sátrunkat kint állítottuk fel. Később természetesen nem bántunk meg döntésünket…

 

Az erőd falai nappal kellemes árnyékot adtak nekünk, éjszaka pedig ontották a meleget. A késő esti zseblámpás portyázások az erődben még a harmadik napon is érdekesnek bizonyultak. Néha lekapcsoltuk lámpáinkat és kézen fogva szaladtunk végig, csukott szemmel a hosszú folyosókon. Sokat szórakoztunk és mégjobban megismertük egymást, egy kis idő után mindenki feloldódott, lehet a hely varázsa tette és az, hogy nem volt megkötve a kezünk. Mindig pontos információt kaptam róla, hogy hol kell megjelennem és mikor. Innentől kezdve rám volt bízva, senki sem noszogatott és figyelmeztetett. Mentem és ott voltam ahol lennem kellett. Egyszer én találtam meg a feladatokat másszor ők találtak meg engem. Szívesen segítettem bármiről is volt szó. A munkák során sok kedves emberrel ismerkedtem meg akik újabb emberekhez vezettek el. Olyan volt, mint egy lánc. Egyik szem után következett a másik és mikor már azt hittem volna, hogy vége van akkor jött egy következő.


Kezdetben kicsit ódzkodtam a filmnézéstől, hisz nem vagyok egy ’mozibarát’. Később azonban beleszoktam és még meg is kedveltem, hisz voltak olyan alkotások, amik a szívemből szóltak, rólam szóltak, az én gondolataimat fogalmazták meg. Ami még szerethetőbbé tette a mozizást, azok a kényelmes babzsákok voltak, amiken szívesen terültem el.


Fennmaradó szabadidőmben, azt tehettem amihez kedvem volt. Felfedeztem a helyet és átadtam magam a hangulatnak. A fesztivál ritmusa magával ragadott. Különböző műhelymunkákba nyertem betekintést, koncerteken vettem részt, újrahasznosított textilekből készítettem különböző tárgyakat…
Mindenhol szívesen fogadtak. Ráadásként az esküvőn is részt vehettem néhány társammal, ahol átadtuk az ifjú párnak készített ’homok mandalánkat’ néhány jókívánság kíséretében.
Számomra sokat adott a fesztivál és úgy gondolom, hogy jövőre is ott leszek.

 

 

Ossza meg ismerőseivel:
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák