www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

etnik Archív
2021. április CsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsP Aktuális program:
2021.04.20.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FESZTIVÁL HÍREK

2020.03.02. 14:17

A MEDIAWAVE KISKERTJE - CSATLAKOZZ TE IS!


A  következő Mediawave kiscsőszi helyszínének gazdája, szervezőtársunk, Kovács Norbert "Cimbi" vetette fel, hogy ha már annyira gerjesztjük a közösségi lét, hozzáállás burjánzását, akkor a közösségi reggelire termeljünk friss hagymát, retket, snidlinget. Mindent, ami "zöldelés ünnepünk" idejére fogyaszthatóan szárba tud szökkenni. És ő biztosít hozzá területet, melegházat. Az ötletet gyorsan magáévá tette a szervezőcsapat és március elsejére tűztük ki a napját, hogy közösségi munkával elindítjuk közösségi kertünket. Nagy volt a lelkesedés és meglehetősen szép számmal gyűltek a jelentkezők az első akcióra, mikor jött a rossz hír, hogy elsejére országos esőt jósol a meterológia. Úgy döntöttünk, hogy az előző estéig várunk, hogy visszafogjuk a lekesedést, vagy nekiinduljunk. Az előrejelzés továbbra is kitartóan esőt jósolt, ezért kompromisszumos ötletként lemondtuk az indítást, ellenben a különböző helyszínek szervezőcsapatait továbbra is vártuk, hogy legalább egy megbeszéléssel és az ahhoz kapcsolódó közösségi asztallal erősítsük kapcsolatunkat.

 

 

Aztán, ahogy az lenni szokott nagy pánik esetén, kiderült, hogy Kiscsősz valamiféle isteni védelem alatt áll, mert ott bizony nem esett az eső, egy kis csöpögés kivételével. Úgyhogy egy másik kompromisszumos döntéssel elültettük a Mindszentkálláról hozott szőlővesszőket, a ravazdi ringlócsemetéket, továbbá közösségi kiskertünk egy részét is megástuk és el is vetettük különböző hagyma- és retekfélékkel. Ellenben a melegházat nem építettük meg, meghagyva azt az utánunk jövő, kertészkedésre kiéhezett közösségünk tagjainak. Az ottlévők pedig elkezték működtetni a közösségi asztal, ami a szokásokhoz híven némikébb túlpörgött, a bőségesen hozott asztalravalóktól. Cimbi sáfrányos, gazdagra telített levesétől, a Mediawave szarvasszalámijáig, a legalább 15 féle édes és sós süteményig, pogácsáig, a ravazdi Otelló pálinkától a szinte megszámlálhatatlan palack mindszentkállai házi borig.

 

 

Mindamellett a beszélgetés, a különböző szervező csoportok egymásra hangolódása is jól alakult. Részletes tapasztalatcserék zajlottak délután négy óráig.

 

 

A visszajelzésekből tudjuk, mások, távoliak is szívesen csatlakoznának közösségi kiskert akciónkhoz, ezért kidondoltunk egy megoldást. Akinek kedve és lehetősége van, egy virágládába ültessen olyan zöldeket otthon, amelyek beárhetnek április végéig. És természetesen hozza magával a közös elfogyasztás céljából.

 

Ossza meg ismerőseivel:
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

A Mediawave működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák