www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

etnik Archív
2017. szeptember FrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSa Actual program:
2017.09.22.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
Modifying data unsubscription or resending activation:
KÉPAJÁNLÓ

Filmek

Soul ExodusSoul ExodusSoul ExodusSoul Exodus
Soul Exodus
Hungary
Rendező: BERECZKI Csaba
92 min. 2016,
szöveges, English
Forgalmazó: MOZINET KFT
Gyártó: FILMSTREET KFT
E-mail:
Forgatókönyv: Bereczki Csaba
Operatőr: Nemes Tibor
Zeneszerző: Daniel Kahn, The Brothers Nazaroff
Vágó: Lemhényi Réka
Szereplők:
Daniel Kahn, Bob Cohen, Jake Shulman-Ment, Michael Alpert, Psoy Korolenko, Frank London

Five secretive characters in mood of their own identity through aunthentic klezmer music. A long journey from America until Moldova, a movie about identity, faith and unfaith, truths and believes, jewishness, emigration and inner emigration.

Fontosabb bemutatási helyek:
  • Miskolc Cinefest, magyar mozi premier
Soul Exodus
BERECZKI Csaba

Filmography:

  • Bolondok Éneke ( 2003)
  • 2 Bolyai ( tvfilm, 2006)
  • Életek Éneke (2008)
  • Tűzorgona (2009)
  • Soul Exodus ( 2016)
     


SEARCH


      
Nincs megjeleníthető aktualitás.

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák