www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

etnik Archív
2017. szeptember FrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSa Actual program:
2017.09.22.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
Modifying data unsubscription or resending activation:
KÉPAJÁNLÓ

Filmek

Fizetős Nap

Pay Day

Hungary
Rendező: BERNÁTH Szilárd
22 min. 2016,
szöveges, Hungarian, English felírattal
Forgatókönyv: Bernáth Szilárd
Operatőr: Hartung Dávid
Zeneszerző: Sperling Andor
Vágó: Zsély Csilla

In Eastern Hungary, powerful usurers keep residents of the poorest Roma communities in a permanent debt spiral. Young parents Feri and Gina try a different strategy to get relief from local boss Simon.

Fontosabb bemutatási helyek:
  • 2016. április: Friss Hús, Budapest
  • 2016. szeptember: Alter/Native, Marosvásárhely
  • 2017. február: Clermont-Ferrand Nemzetközi Rövidfilmfesztivál, Clermont Ferrand
BERNÁTH Szilárd

Filmography:

  •  2016 Larry
  •  2016 Fizetős nap
  •  2011 Ábel
  •  2010 1 töltény
  •  2009 Fürdés
  •  2008 Bújócska
  •  2007 Trabant


SEARCH


      
Nincs megjeleníthető aktualitás.

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák