www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

 

After three attempts, the new date:

28 April - 1 May, 2021

Kiscsősz, Hungary

 

 

 

After three attempts, the new date:

28 April - 1 May, 2021

Kiscsősz, Hungary

etnik Archív
2017. April SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu Actual program:
2021-12-08
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

Filmek

Fizetős napFizetős napFizetős nap
Fizetős Nap

Pay Day

Fizetős nap
Hungary
Director: BERNÁTH Szilárd
22 min. 2016,
with dialogue, Hungarian, English subtitled
Screenplay: Bernáth Szilárd
Cinematographer: Hartung Dávid
Music: Sperling Andor
Editor: Zsély Csilla

In Eastern Hungary, powerful usurers keep residents of the poorest Roma communities in a permanent debt spiral. Young parents Feri and Gina try a different strategy to get relief from local boss Simon.

Major screenings, presentations:
  • 2016. április: Friss Hús, Budapest
  • 2016. szeptember: Alter/Native, Marosvásárhely
  • 2017. február: Clermont-Ferrand Nemzetközi Rövidfilmfesztivál, Clermont Ferrand
Fizetős nap
BERNÁTH Szilárd

Filmography:

  • 2016 Larry
  • 2016 Fizetős nap
  • 2011 Ábel
  • 2010 1 töltény
  • 2009 Fürdés
  • 2008 Bújócska
  • 2007 Trabant
     


SEARCH


      
MEMBERSHIPS
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

A Mediawave működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted