www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

etnik Archív
2017. November WeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeTh Actual program:
2017-11-22
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

Filmek

Reszkető GerendaReszkető GerendaReszkető GerendaReszkető Gerenda
Reszkető Gerenda

Trembling Beam
Hungary
Director: NAGY Kálmán
7 min. 2016,
with words, Hungarian, English subtitled
Producer: Tripodfilm
Screenplay: Nagy Kálmán
Cinematographer: Molnár László
Editor: Nagy Kálmán
Cast:
Keller Fruzsina
Lipták Jeanne

Anna, the young girl travels to the international gymnastics tournament with her team mates. Anna has to make a decision which could bring a major change in her life. The film reveals the sensible releation between Anna and the coach.

Reszkető Gerenda
NAGY Kálmán

In 2016 Nagy Kálmán started his studies at the Vienna Film Academy.

 

Filmography:

  • Wandertrieb (2016)
  • Lokal Europa (2016)
  • Reszkető gerenda (2016)
  • Dependable (2015)
  • Rigó (2015)
  • Gubanc(2015)
     

Related materials:

Film blocks:

SEARCH


      
2017-10-26 023:07

!!!GOOD NEWS!!!

Click the tittle!

2017-10-25 09:08

SUBMIT YOUR FILMS TO THE MEDIAWAVE 2018 COMPETITION PROGRAM!

Click The Tittle!

MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák