www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. May FrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu Actual program:
2020-05-25
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

Filmek

Vaght e Labkhand e Anar

The Time of Pomegranate's Smile

Iran
Director: Rahbar QANBARI
7 min. 2018,
with dialogue, English subtitled

The joy of seeing the pomegranate garden in fall, enjoying pomegranate picking, the hidden fear of sin temptation, the sweet smiling lips of pomegranate… It ends patience of the time… Youth is thus passing…

Rahbar QANBARI

He was born in 1961 in Iran. Graduated from “Islamic Center of Filmmaking”. He is a filmmaker and script writer.

Filmography:

  • Little Birdman - 2001
  • He- 2003
  • Hossein Wedding- 2004
  • Growing In the Wind- 2011
  • Maturity season- 2014
Soureh CinemaOrganization


SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted