www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

etnik Archív
2012. április VHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVH Aktuális program:
2017.10.19.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

Filmek

Ryabinoviy Vals

The Rowan Waltz

Berkenye keringő
Oroszország
Rendező: Alyona SEMENOVA, Alexander SMIRNOV
98 min. 2010, színes,
szöveges, orosz nyelv, angol felírattal
Forgalmazó: Intercinema
E-mail:
Gyártó: Vladimir Yesinov
Forgatókönyv: Tatiana Miroshnik, Alyona Semenova, Mariya Mozhar
Operatőr: Alexander Smirnov
Vágó: Maxim Smirnov
Szereplők:
Karina Andolenko, Leonid Bichevin, Valeria Lanskaya, Liza Arzamasova, Sergey Gorobchenko, Daria Melnikova, Vladislav Vetrov

A II. Világháború hanyatlik, a Szovjet kormány követket küld az észak- oroszországi falvakba. A küldetésük az volt, hogy tizenéves lányokat tanítsanak német bombák hatástalanítására, amik a földbe voltak ágyazva. A berkenyefák virágba barulva, rövid ideig virágoznak, a törzs rugalmas. És bár nagyon különbözik a természetük, a két fiatal lány is megérik a szerelemre. Marusya gyönyörű, tud énekelni és gitározni, de a házimunka nem az erőssége. Polina fiatal anyuka, akinek a férje sosem tért vissza a csatából. Félkegyelmű nővére saját homályában ücsörög és rongybabákat készít. Polina legnagyobb félelme, hogy kisfia az aknamezők felé téved és baja esik. Korábban az a föld volt az elődleges, ahol búzát termesztett a falu a kenyérkészítéshez. Most, hogy tele van robbanószerrel, földönkívüli hellyé vált. A vidám újonc lányok tipikusan hülyéskednek eleinte, versenyeznek a katonák iránti figyelelmfelkeltésben és nem hajlandóak komolyan venni a bomba hatástalanítást. Elkerülhetetlenül balesetek történnek és lassan be kell látniuk, hogy a jövő ijesztően komolynak tűnik. 

 

Alyona SEMENOVA, Alexander SMIRNOV

 Alyona Semenova Moszkvában végzett a Színház és Művészeti stúdióban. TV filmekben játszik és a Moszkvai Akadémiai Színházban rendező.

 Alexander Smirnov az Állami Intézet tagja lett egy sikeres fényképész karriernek köszönhetően. Reklámfilmeket is készített.

Intercinema


KERESŐ


      
Speciális hírek
Nincs megjeleníthető aktualitás.

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák