www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

etnik Archív
2012. április SuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMo Actual program:
2017.09.20.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
Modifying data unsubscription or resending activation:
KÉPAJÁNLÓ

Filmek

Pinkwater
Hungary
Rendező: KERÉKGYARTÓ Yvonne
13 min. 2011 35mm, színes,
szöveges, Hungarian, English felírattal
Forgatókönyv: Kerékgyartó Yvonne
Operatőr: Blaumman Edit
Zeneszerző: Pejtsik Péter
Vágó: Herpai Sára
Szereplők:
László Zsolt
Loki Dominika

Andi is a normal, 14-year old teenager. Except one thing: she is in platonic love with her handsome swimming coach. She rather endures her swimming mates' mocking of her because of her apparent attraction that to give up on her feeling, but what to do, when someone is desperately in love? One day Andi decides she will not be a good girl any longer.

 

KERÉKGYARTÓ Yvonne

Name: Yvonne Kerékgyártó
Born in: 1989, Budapest

Education

2007 - 2012: Színház- és Filmművészeti Egyetem
(University of Theatre and Film, Budapest)

2011- 2012: Hochschule Für Film und Fernsehen
Konrad Wolf; HFF, Potsdam,Babelsberg

Filmography (writer - director):

2011 Facebook – Molotov (short) *
2011 Pinkwater (short)
2010 Make the First Step! – social ad.
2009 You2beGirls (short)
2009 "Talent heeds no age!" – social ad.**
2008 Kampec Dolores - Offical Music Video***


*http://www.youtube.com/watch?v=cNpwpEVFXik
**http://www.youtube.com/watch?v=jgzmP5IClKc
*** http://www.youtube.com/watch?v=HYaECspFdVA

Workshops

2010 MIDPOINT int. script developing

2009 INTHEPALACE int. shortfilm fest

Preliminary Courses

2004-2005: Camera Anima Open Academy
Motion Picture Course



SEARCH


      
Nincs megjeleníthető aktualitás.

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák