www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

FIGYELEM!

MÁR LEHET SZEMEZGETNI A

NYÁRI BEREK - MEDIAWAVE NYÁRI TÁBOR

MŰVÉSZETI ÉS KÖZÖSSÉGI

MŰHELYEI KÖZÖTT!

 

 

 a következő együttlét dátuma:

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

Monostori Erőd, Komárom

2019. április 30 - május 4.

  

 

kiemelt tematika:

A FÉRFI

női szemmel 

 

 

FIGYELEM!

MÁR LEHET SZEMEZGETNI A

NYÁRI BEREK - MEDIAWAVE NYÁRI TÁBOR

MŰVÉSZETI ÉS KÖZÖSSÉGI

MŰHELYEI KÖZÖTT!

 

 

 a következő együttlét dátuma:

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

Monostori Erőd, Komárom

2019. április 30 - május 4.

  

 

kiemelt tematika:

A FÉRFI

női szemmel 

 

etnik Archív
2018. június PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2018.06.18.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

:: TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE 2015 :: 25 ÉV MUNKATÁRSAINAK ÉS SZIMPATIZÁNSAINAK TALÁLKOZÓJA :: MEGHÍVÓLEVÉL

 

25 ÉVES A MEDIAWAVE - MUNKATÁRSI TALÁLKOZÓ
2015. május 1. 13:00
Komárom, Monostori erőd, modern jurta sátor

 

ITT GYŰJTJÜK A VISSZAJELENTKEZŐKET


Sziasztok, volt kollégák, mindenféle rendű és rangú szimpatizáns-segítők!

 

Sokan és sokféle módon segítették ez alatt a 25 év alatt, a mostanság TARTÓSHULLÁM-nak nevezett EGYÜTTLÉT megvalósulását, megmaradását, évről évre való továbblendítését. Persze voltak, akik valamiféle sértődés, együttműködési problémák, pozíciócsaták miatt csendesen vagy épp látványosan, de félrevonultak, eltávolodtak tőlünk. Aztán többen vissza is tértek, és most ismét együtt dolgozunk, segítjük egymást.

 

Azaz nálunk is csak úgy megy ez, mint minden más emberi csoportosulásban. A közösség állandóan épül és bomlik is egyszerre... de félre a filozofálgatással.

A 25 éves találka olyan, mint egy osztálytalálkozó. Közben eltelt sok-sok év, mi is alakultunk, mások is változtak, és akiben felhívásunkra megérlelődik a vágy, hogy ismét lássa a régieket, netán pár szót váltson velük, koccintson egyet, azt találkozóra várjuk a fenti időpontban és helyen.

 

Legyünk idealisták és hirdessük meg a „ SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK” mozgalmat, legalább erre a pár órára.

 

 

Aki még nem járt az erődben, az itt tájékozódhat, aki pedig nem a hagyományos módon tájékozódik, annak itt vannak a GPS koordináták: 47.7497697 / 18.0979214

 

További információ, hogy a mi rendezvényünk nem a főbejárat felől, hanem a Duna-part irányából közelíthető meg: partra vetett hajó, majd tank, aztán a hársfa sétány az útvonal. Ennek végén balra lesz egy modern jurta, ez lesz a gyülekezési pont.

 

A várható nem túl protokollos program:

 

13:00 GYÜLEKEZŐ (modern jurta)
Tétova felismerési kísérletek, bátortalan emlékfelidézések, az oldást némi kis nedűvel tudjuk segíteni.

 

14:00 MEDIAWAVE TÖRTÉNETI KAZAMATATÚRA
Buzás Mihály túravezető irányításával. Nem lesz ez egy kronologikus utazás, és lényeges elemeit nem is szeretnénk elárulni, de pl. keressük azokat a párokat, akik a MEDIAWAVE-n belül találtak egymásra és ezt fel is merik vállalni. Őket külön szeretnénk köszönteni. Aki ennek kezdéséről lemarad, az vessen magára. Az erőd titkos labirintusaiban bizton nem fog megtalálni bennünket. A lelkes résztvevők aktív közreműködésére számítunk.

 

15:30 BATYÚS PARTY (erőd udvar)
Kezdésként gyimesi csángó barátaink egy kis puliszkával és erdélyi szilvapálinkával várnak bennünket. Persze mi is hozzátesszük a magunkét ételben és italban, de örömmel vennénk, ha a ravazdi záróbulik szellemében más is segítene bővíteni a készletet. Sütivel, kajával, itallal.

 

16:00 GYŐRI BANDÁK KONCERTJEI (udvari színpad)
FRIGID-AIR – COLOMBRE BAND – ROMUNGRO GIPSY BAND – DRAPÁN’S BLUE DEVILS
Estig régi és újabb győri formációk segítik majd fokozni az ismételt találkozás hangulatát. Köszönjük nekik, hogy ezzel is hozzájárulnak a találkozó sikeréhez.

 

További lehetőség még, az együttlét egyéb programjainak megtekintése. A nap teljes programja itt tekinthető meg.

 

Az előzetesen bejelentkezők vendégeinknek az egész nap programjaira. Tehát ha igaz rád, hogy dolgoztál, tettél, segítettél minket, és ennek örömére még a fesztivált megelőzően regisztráltál nálunk, akkor ingyenes belépést biztosítunk számodra!

 

De kérünk benneteket, hogy akinek lehetősége és/vagy kapcsolata van, segítse támogatásszerzésekkel tevékenységünket. Bármilyen étel, ital, zöldség támogatás jól jöhet kisebb-nagyobb cégektől, de 5x5cm-es faanyagból (fatelepes ismerős) is nagyobb mennyiség kellene a kelet és nyugat MEDIAWAVE kialakításához. Pénzbeli támogatásként pedig 1000.-Ft-os támogatói jegyek vásárlásával segíthettek.

 

Te megkaptad e meghívót, de sokakhoz szándékunk ellenére sem juthatott el, mert nem tudtuk fellelni a címüket. Ezért kérünk, hogy e levelet küld tovább olyanoknak, akiket vélhetően mi nem értünk el. Vagy küld el az elérhetőségét, és mi próbáljuk megkeresni. Be kell vallanom, hogy több hónap munkát öltünk bele lányommal, Flórával, az első 10 év fotós feldolgozásába, amit aztán még 6-7 évvel sikerült bővítenünk, de már látom, hogy nem tudjuk mostanság befejezni. De mivel ez lesz a 25-ik, ezért tervbe van véve a folytatás és a 25 év összefoglalása a neten és esetleg kiadványban is. Nagyon sokan küldtek véleményeket, emlékeket, és sokaknak még nem sikerült. Ezeket továbbra is várjuk.


- az emlékek itt érhetők el
- az első tíz év munkatársi és szimpatizáns gyűjtése
- fotógaléria
- filmgaléria
- halottaink.

 

Aki megtisztel bennünket jelenlétével, azt kérjük, hogy  a lent olvasható email címemre jelezzen vissza regisztráció jelleggel. E levélben is jelezheti, ha valakinek tudja az elérhetőségét. Regisztrációt elvégzőknek a nevét leadjuk a jegyvásárlás helyén, ahol felvehetik tiszteletjegyüket.


Üdvözlettel

 

Hartyándi Jenő
hartyandi@gmail.com
20/9690-53520/9690-535

Ui:
A MEDIAWAVE történeti gyűjtés előhozta belőlem azt, hogy össze kellene gyűjteni az előzményeket és a párhuzamosságokat Győr város történetében. A hivatalos dolgokkal nem akarok foglalkozni, annak úgyis van bőven nyoma, de a nem hivatalos győri művészet közösségek és egyéniségek a lassan veszendő kategóriába tartoznak, különösen a 60-as és 70-es évek. A gyűjtésnek még csak az elején járok, de a 60-as éves rockzenei úttörőiről már nagyon izgalmas dolgokat sikerült találni. E gyűjtéshez is várom a segítségeket, információkat. Itt lehet belenézni a kezdeti állapotba.

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Eddig hozzáfűzött kommentek:
2015.04.30. 17:20
Helló!
Köszi a meghívást, a tervek szerint megyek! :)
Kellemes találkozásokat és jó fesztiválozást mindenkinek!
Zsuzsa

2015.04.25. 19:38
A mail-ből kimaradt: beszereztem egy többgenerációs, nagycsaládos méretű füstölt mangalicaszalonnát. Azt a hátamra kötöm, vagy taligámba pakolom - a bakter ünneplő öltönyén még gondolkodom. Remélem, lesz a helyszínen egy üst vagy nagybogrács, miben ezt megolvasztom, s ennek zsírjában az jó tarhonyát megpirrantom, s azt alföldi betyármód elkészítem.

2015.04.17. 08:27
Sziasztok!

Úgy tervezem, megyek. Köszi a meghívást!

Rita

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák