www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

 

etnik Archív
2017. október VHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHK Aktuális program:
2017.10.20.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

VÉLEMÉNYEK, KRITIKÁK - Tartóshullám 2017 :: Galgán Anna véleménye - 2. nap

Galgán Anna

(A Révai Miklós Gimnázium tanulója, Győr)

2. nap

 

Másnap rábukkantunk Sajtos Andyre, aki kiköpött Andy Vajna és Mikulás hasonmás volt, házi sajtokat árult. És részt vettünk az első közös reggelin, aminek az ötlete és a szervezése is nagyon tetszett. Kóstoltam egészen fura és elképzelhetetlennek tűnő ételpárosításokból készült krémeket és mind nagyon finom volt.

 

Péntek reggel tapasztaltuk, hogy a kaput bezárták a nagy erőd felé, ez azért is jó volt, mert ha valaki bódult állapotban felment volna a dombra, beeshetett volna az udvarra és a kutyák sem széledtek szét (5 nap alatt 11-13 kutyával találkoztam.)

 

Péntek volt az egyedüli olyan nap, amikor egyhuzamban 6 órát filmeztünk, de nagyon megérte, hiszen a legutolsó filmként aznap láthattam a Testről és Lélekrőlt. Eredetileg csak Mácsai Pál miatt akartam megnézni, de az egész film olyan gyönyörű volt, felkerült a toplistám 6 legjobb filmje közé (erre a Mediawave-en az Agapé és a Let's bleat! is feljutott, de igazából nem is tudnám rangsorolni az összeset, mert olyan fantasztikus alkotásokkal találkoztam, amik szerintem egész életemben meghatározók lesznek. Nem tudom, hogy jó vagy rossz dolog, ha ennyire befolyásol valami. Remélem, hogy egyszer elkezdek egy animációt rajzolni, aztán befejezem, és egyszer elkezdek egy filmet forgatni és azt is befejezem. Azonban foglamam sincs, hogy ezt szeretném-e csinálni felnőttként. Ennek ellenére ezt is kipróbálom.)


Arra emlékszem, hogy pénteken és szombaton nagyon hideg idő volt, a szél fújt, legtöbb szabadidőnket így a Dunaparton és a közösségi teremben, vagyis a központban töltöttük. Az első pontozás is megtörtént. Szerintem szombaton, de lehet hogy vasárnap vagy pénteken, megérkezett az egyik közös barátunk, Máté és mintegy 2 napot töltött a mediawave-n, majd elment.

 

Ezen kívül 2 programot szúrtunk ki magunknak, a pajzán papmeséket és a szabadmozgás workshopot, ám egyikre sem jutottunk el az öt nap alatt.

 

Folyt. köv.

KERESŐ


      
Speciális hírek
Nincs megjeleníthető aktualitás.

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák