www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

  

FIGYELEM!

2019. január 10-én

lezárult a nevezés

a 29.

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE!

  4314 nevezés 117 országból

 

 

 

kiemelt tematika:

RÍTUS

  A részleteket, és a kialakuló programot

keresd az Együttlét weboldalán!

 

  

FIGYELEM!

2019. január 10-én

lezárult a nevezés

a 29.

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉTRE!

  4314 nevezés 117 országból

 

 

 

kiemelt tematika:

RÍTUS

  A részleteket, és a kialakuló programot

keresd az Együttlét weboldalán!

 

etnik Archív
2019. január KSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCs Aktuális program:
2019.01.21.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2017) :: 2017 :: VÉLEMÉNYEK, KRITIKÁK - Tartóshullám 2017 :: Ott Lili Tamara véleménye

Ott Lili Tamara

(Révai Miklós Gimnázium tanulója, Győr)

 

 

Idén második alkalommal vettem részt a MEDIAWAVE Együttléten, és ha lehetséges, még jobban magával ragadott, mint tavaly. Előző évben ugyanis egy 10 személyes szervezői szobában kaptam szállást két osztálytársammal együtt, viszont mivel idén plusz embereket csábítottunk el az eseményre, ide már nem fértünk el. Így az egyik katakombában kialakított közel 100 fős teremben aludtunk. Bár a fürdési esélyeink romlottak (tekintve, hogy harmadik reggel találtuk csak meg az erőd előtt kialakított zuhanyzókat), a közösségi élmény még teljesebb lett.


A zenei programok közül nem mindegyiken tudtunk részt venni, de a hallottak közöl a kedvenceim a DzsinKalaDzsin és az Ef. Zámbó Happy Dead Band voltak, leginkább a különös hangzásviláguk miatt. De az éjszakai DJ partik, amiken kiugráltam a maradék energiámat, illetve a napozós, délutáni, Duna parti koncertek is tetszettek. Egyik este a sodró lendületű néptáncos forgatagba is bekeveredtem, és annak ellenére, hogy utoljára 5 éve csináltam, nagyon jó élmény volt. Viszont a Szabadmozgás Workshopra sajnos nem sikerült eltalálnunk, de remélem ezt a nyári tábor folyamán bepótolhatom.


Leginkább azonban a filmes programokról tudok beszámolni, hiszen, mint tavaly, idén is a diákzsűri tagja voltam. Rengeteg kisjáték-, és animációs filmet láttam, mind a magyar, mind a nemzetközi versenyprogramból. Óriási élmény és hatalmas felelősség volt dönteni filmek sorsáról, és néha egy-egy kategóriagyőztes kiválasztását hosszú vita előzte meg. Ennek következménye, hogy a Bégessünk! című francia rövidfilmet különdíjban részesítettük. Az én szívemhez ez az alkotás állt a legközelebb, érdekes képi megjelenítésével, humorával, megdöbbentőségével Kusturica munkáihoz tudom hasonlítani.


A kötelező filmjeinken túl, alkalmunk nyílt megnézni a Testről és lélekről című magyar nagyjátékfilmet, amit már a győri Rómer Ház programján kinéztünk magunknak. Hát nem tudott csalódást okozni, zseniális munka!


Azon kívül hogy élveztük a színesen kavargó, művészeti áramlatot, apróbb feladatokban segítettünk, mint például a lakodalomban az ehető kanalak, tányérok formázása, az eredményhirdető tábla elkészítése...Így talán még inkább az események részesének éreztem magam.


Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a MEDIAWAVE a kedvenc fesztiválom, habár most már együttlét. De talán pont azért is. A közvetlensége, a közössége, az egyszerre jelenlévő sokfélesége adja azt a fesztiválélményt, amelyiket semelyik másik sem.

 

Nagyon örülök, hogy ott lehettem, remélem jövőre is lesz alkalmam!


Lili

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák