www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. július SzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsP Aktuális program:
2020.07.16.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

MEDIAWAVE ARCHÍVUM (1991-2019) :: 2018 :: VÉLEMÉNYEK, TÖRTÉNETEK, BESZÁMOLÓK 2018-RÓL :: Fóti Dávid véleménye

Fóti Dávid véleménye

 

Így 3. éves wavesként már egyre inkább kezdem a kemény mag részének érezni magam, így már kicsit nagyobb rálátásom is van az egészre.

 

 

Amit egyre pozitívabbnak érzek, az a nagy szintű nyitottság mindenféle műfaj felé, legyen az művészeti előadás, tudomány. Ezt szerintem mindenképp lehetne még fokozni, hogy nyugodtan jöjjenek alkotók, előadók, bárki, aki tud értéket hozni, ezzel is lehetne növelni a közösségi munkát - alkotást. Nyilván nagyobb szervezést igényel, de meg lehetne hirdetni úgy is, mint "aki jön bemutatni, hozza létre az eseményét is!" (A közösségi filmnézésnél ez jól működött szerintem, nagyon jók voltak az ilyen-amolyan interaktivitásokra buzdítások a filmeknél, pl. mikor a spanyol fal mögött az animációnál taperolhatták a vászon mögött álló hölgyeket, igaz, nekem kicsit szexista volt, de nem az én véleményem számít itt ebben már :) ).

 

Szerintem a közönség honosítását valahogy jobban kéne meghirdetni, a hozz-cselekedj-kapsz stratégia teljesen müködőképes! Csak ha jobban tudnak róla, akkor nagyobb lesz talán a lelkesedés is. Illetve kellene pár rikkancs, aki próbálja motiválni a "külsősöket" az aktivitásra. Tudom, mennyire nehéz bevonni embereket ilyenre, mert sokan inkább csak bámészkodnak, de ha meg vannak szólítva, akár pár beépített ember elindítja a dolgokat, már felszakad a gát talán.

 

Személy szerint ezt az újjászületés érzetet most hallom először, de lehet ez az én saram :D Erről hallanék-olvasnék többet is ha lehet!

 

 

Jöjjön a kritika:


-van, hogy az emberek egyszerűen nem találják meg a programokat. Petivel erről beszélgettünk, és arra gondoltam, hogy lehetne már az előbb emlegetett rikkancsokat alkalmazni, akik egyfajta információs pontokként hirdetnék, mi hol van, vagy kicsit terelgetnék az embereket. Pl. a filmeknél tök egyszerű lenne: a 2 terem között állna egy ember, aki tudná,mikor épp mi megy melyik terembe, és mint az anyahajókon a repülő leszállásakor a fényrudakkal integető aszisztens terelné az embereket jobbra vagy balra. Továbbá ezen rikkancsok hívogatnák is az embereket a programokra, mint a vőfély szokta az esküvőre az embereket. Nyilván nem szabad erőltetni, hisz mindenki oda megy, ahova akar, de egy húzóerő kell a közösségalkotáshoz szerintem.

 


-újítás fellépők terén, szerintem egy kis vérfrissítés jót tenne, nyilván nem azt mondom, hogy az eddigi törzsvendégeinket ne hívjuk, de néha nem árt újjászületni!(csak egy kicsit :))

 

És egy pár mondatban én is megpróbálom jellemezni:

 

Az együttlét folyamán olyan erők nyílnak meg az emberek közt, ahol szabad átjárást kapnak az érzések és gondolatok müfajok, eszmék, népek és életvitelek közt.

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák