www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 


 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 

 

 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 


 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

 

 

 

TARTÓSHULLÁM / MEDIAWAVE EGYÜTTLÉT

30. KIADÁS

2020. április 28-május 2.

etnik Archív
2019. július HKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2019.07.17.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

FILMES & ZENEI & KÖZÖSSÉGI PROGRAM :: SZERVEZZ FŐZŐ ÉS ZÖLDEVŐ KÖZÖSSÉGET!

 

KÖZÖSSÉGI ÉTKEZÉS

SZERVEZZ FŐZŐ ÉS ZÖLDEVŐ KÖZÖSSÉGET!

Akkor eszel jóízűt, ha a Tiéd is a bográcsba kerül!
Főző, bogrács és zöldevő közösségek estebédre

Az évek alatt már kialakult több kiváló főzőképességgel megáldott bográcsközösség, akik előre meg tudják adni, mikor és mit fognak készíteni. De felhívásunkat megismerve az „újak” is alakíthatnak bogrács vagy más típusú ételek készítésére közösségeket. Amennyiben előre megadják a paramétereket, akkor weboldalunkon közzé tesszük azokat, szorgalmazva az abban részt venni (enni) szándékozók előzetes jelentkezését.
 

A bográcsközösségek hangadói hamarosan közölni fogják a készítés tervezett idejét, nyersanyagigényét, és hogy miben várják a segítséget? Mit raknak ők bele és mit várnak még? Mi, szervezők pedig megpróbáljuk koordinálni a készítő és a segíteni és enni szándékozók egymásra találását.


Az is fontos elem, hogy a szervezők nem tudnak semmilyen eszközt biztosítani az ételkészítésekhez. (Annyit azért elárulunk, hogy száraz fa a Duna árterében bőséggel található, sőt valamennyit mi is tudunk biztosítani.)

 

JELENTKEZŐ FŐZŐ KÖZÖSSÉGEK

a főző csapatnak üzenni a lap alján lévő komment rovatba

írt üzeneten keresztül lehet

ha valakinek nem megy, küldje el a

hartyandi@gmail.com címre

 

április 30.

(kedd) estebédre

GOMBAPAPRIKÁS 

készítők:

Köcsögök & Dudák Néptáncegyüttes (Győr)

lehet csatlakozni nyersanyaggal, munkával és egyéb fogyasztható finomságokkal

 

április 30.

(kedd) estebédre

PAPRIKÁSKLUMPLI ÉPÍTÉSZ MÓDRA 

készítők:

A győri Széchenyi Egyetem építészmérnök karának első éves hallgatói (Győr)

Sokan leszünk, sokan eszünk, de ahogy mondják sok jó ember (és kaja) elfér egy helyen. Főleg ha hozol cserébe 2-3 sört...

 
május 1.

(szerda) estebédre

HÉDERVÁRI JUHÁSZNÉ NAGYOBBACSKA BÁRÁNY EGYTÁL ÉTELE 

készítők:

Köcsögök & Dudák Néptáncegyüttes (Győr)

ez olyan savanyúkáposztás, zöldbabos finomság lesz, kb. 50 adagban készítjük, de mi is leszünk rá bőven, de azért lehet próbálkozni, hajlékonyak vagyunk a megoldás keresésében

 
május 1.

(szerda) estebédre

HAGYOMÁNYOS MAROKKÓI ÉTEL Á LÁ SAID 

készítők:

Said Tichiti (Budapest)

Kovács Öcsi muzsikustársam segít a készítésben, de hozni bele úgysem tudsz, ellenben ha eljössz megnézni 16 órára a róla készült portréfilmek, az utána lévő beszélgetés közben kóstolgathatod...

 
május 1-2.

(szerda-csütörtök) estebédre
KÖZÖS PELMENYI KÉSZÍTÉS AZ IFJÚ PÁRNAK

 

készítők:

 

Itt az alkalom, hogy mindenki kitanulja a pelmenyi, azaz a hagyományos orosz hússal töltött tészta készítés tudományát Szergej Kacskin permi zsűritagunk vezetésével. Ez egy hosszadalmas folyamat, így már előző nap nekiállunk. Közben lehet, hogy előkerül a vodka is.

 

 
május 2.

(csütörtök) kora délután - Szent Pál sziget

KŐLEVES 

készítők:

Monostori Éva és a Mag-Ház (Koppánymonostor)

Remélem ismeritek a mesét, úgyhogy ebből csak akkor lesz valami, ha hoztok bele... egyébként miénk a sziget egyrésze, legyetek üdvözölva rajta.

 
május 2.

(csütörtök) kora délután - Szent Pál sziget

HAGYMÁS MÁJ TÁRCSÁN 

készítők:

Köcsögök & Dudák Néptáncegyüttes (Győr)

alapvetően az ijfú párnak szeretnénk kedveskedni és persze magunknak is, de nem vagyunk irigyek

 
május 2.

(csütörtök) kora délután - Szent Pál sziget

ZÖLDLEVES 

készítők:

Kovács Öcsi vezetésével az érkezők

Ebben tényleg az lesz, ami ehető zöldet útközben összeszedünk, esetleg a szigeten találunk. Még olyat is kitaláltunk, hogy valami lapos plecsnit előkészítve, a leendő evő által gyűjtött zöldet belepakoljuk, azt annyi -

 
május 2.

(csütörtök) kora délután - Szent Pál sziget

ERDÉLYI TOKÁNY  

készítők: 

Bereczki Kinga & Háromszék Alapítvány (Sepsiszentgyörgy)

30-35 adagot saccolunk. Minden hozzávalót viszünk magunkkal. Legyetek találékonyak a csatlakozás vagy csere tekintetében.

 
május 2.

(csütörtök) kora délután - Szent Pál sziget

ZÖLDSÉG CURRY 

készítők:

az Együttlét összeérett műszaki stábja (sokfelől)

kicsit mi is piknikelünk, hogy délután nincs ránk szükség, mivel van köztünk vega, szolidárisak vagyunk vele, de mást is szívesen beveszünk a csapatba, pl. hozhattok bele zöldségeket... persze időben, legkésőbb 13 óráig

 
május 3.

(péntek) estebéd

ALFÖLDI, NYÍRSÉGI ÉS BALATONI ÉTELEK 

készítők:

A VFSZ (Városok és Falvak Szövetsége) települések főző delegációi

Szóval nem egy fekete lyuk lesz e nap az életünkben, de főzőik egynelőre titkolják, hogy ilyen étkeket fognak készíteni... várjuk kíváncsian...

 
május 4.

(szombat) estebédre

BAKONYI BETYÁR BOGRÁCSBAN
készítők:

Székely Adél & Egri József (Pannonhalma)

főzünk 25-30 főre, kérdés, hogy bográccsal lehet-e közösködni, van már aki hoz? mert akkor mi nem hoznánk. Alapanyaggal és annak tisztításával, kockázásával hozzá lehet járulni,
ha vki szeretne.

 
május 4.

(szombat) estebédre

PITYÓKÁS TOKÁNY & MICCS
készítők:

A nagyváradi PARTIUM KERESZTÉNY EGYETEM

reklámgrafika szakos hallgatói

(Erdély szerte)

a végére mi is megmutatjuk mit tudunk az erdélyi gasztrónómiából

 
május 4.

(szombat) estebédre

CSILIS BAB
készítők:

Köcsögök & Dudák Néptáncegyüttes (Győr)

csak úgy, zárásként

 
május 4.

(szombat) estebédre

TÖLTÖTT PAPRIKA & FÜSTÖLT OLDALASOS CUCC & SPANYOL KÓSTOLÓ

készítők:

Durst György és Zsuzsika (Jerez de la Frontera)

Ott majd lehet egy kis spanyol kaját is kapni, tapaszként, előételként. Sonka, oliva, krumplisaláta, pico,hozzá egy kis jerezi borocska.

 
 
 
 

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák