www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

 Három halasztás után ismét tavasszal! 

30. MEDIAWAVE 

 

  

Kiscsősz, 2021. április 28 - május 1.

 

 A Mediawave működési költségeinek

támogatása szakmai program megvalósítását

2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

 

 

etnik Archív
2021. április CsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsP Aktuális program:
2021.04.17.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

VÉLEMÉNYEK, TÖRTÉNETEK A 2019-ES EGYÜTTLÉTRŐL :: Kovács Ferenc (Budapest) véleménye

KOVÁCS FERENC "Öcsi"

muzsikus, kendós, gasztrológus

(Budapest)

véleménye és történetei

 

Kissé meggondoltan, vártam az összefoglaló élménybeszámolómmal, ne haragudjatok. Azt gondoltam, hogy majd csak jó érzések töltenek fel az idő múlásával. Hát nem. Így tehát megosztom veletek az akkori gondolataimat, mert beégtek nagyon.


Legelőször is, minden főzésre specializálódott kollégámnak szívből gratulálok, a hozott étel-összetevők minőségét illetően, és a lehetséges adalékanyagok, turbóízesítők, kamutettszetős pirofoszfátos-nátriumglutamátos-miegyéb elhagyása tekintetében. Hiszen a kiváló minőségű emberi ürülékszag minden-reggeli megtapasztalása üde ősfényt vágott az amúgy egész éjjeli duc-duc zenekarok jelenségével szívbe vésett mély árkok gyógyításában. Sajnos, hogy elmaradt a tavalyi barátságkerítő napmelegség. A téren pulzáló zeneösszeállogatás, a ritmusteremtéskényszer böte próbálgatásai. Beszorultunk a belső terekbe.

 


Jól előregondolva, kialakítottunk egy barátságos meditációs helyet, mely olykor fantasztikusan működött. Volt oly egész nap, hogy Saci a Zsuzsával együttesen fuvolásan masszgyógyított. Fantasztikus összeharmonizálás alakult. Mégis megfogalmazódott bizonyos félelem a másik társulat részéről, hogy majd egyeztessünk, hogy mikor játsszunk, nehogy a másik ne érvényesülhessék. Hát fütyfene. Kinn 15 méterre játszanak fergetesen az összeálló formációk, s mindegyik magjában tökéletes az öröm. Erre törekedjünk inkább. Teremtsünk örömet.

 


A tányér, kanál kérdésében a szervezés meghaladta az elvárásokat, működött. Vicces, hogy szinte az összes magát zenésznek mondó ipse, vállvonogató mozdulatokkal próbálta kifejezni szerinte jogos értetlenségét a témát illetően.


Részemről kevesebb zenei-szórakoztatás esett, de nagyon élveztem a kiszolgálást. Nagyon komoly társaim akadtak a csapatban, akikre ez ugyanígy átragadt. A végén merték alárulni, hogy várták a zenébe való bekapcsolódást, ami nem teremtődött meg. Most azt mondom, hogy tessék akaratosabban teremteni.


Megint csúnyát mondok, ne haragudtassék: Én bármilyen másfajta fesztiválra elmegyek zenélni, majd összepakolok, s kalap. Eddig a Mediawave volt a kivétel. De az álrezgést keltő, hamisságot stimuláló duc-duc nekem nem való. Ez még olykor folytatódott gépről is reggel hatig. Tudom, hogy ez már a múlté, Jenőben is megfogalmazódott az elzárkózás efelől. De elmondhatom azt a leírniképtelen szépséget, amikor igaz férfiak összefogódzkodva énekelnek régvágyott dalokat. Mily lélekemelő, erőtermő üzenet ez a gépek felé: mélységes köszönet érte, hogy egy órai alvás után ezzel emelkedheték.

 


Utolsóként mondom még: Különbözőségünk kinyilvánítását felváltja az egyezőségünk keresésmegtalálása, az egységek széttörésének gúnyos kényszerét felváltja a teremtésfolyam munkálásában való harmonizálódás gyönyöre.


Köszönöm, hogy meghallgattatok,


Kovácsöcsi


Fóti Dávid fotói

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
FŐ TÁMOGATÓ

A MŰKÖDÉS TÁMOGATÓJA

A Mediawave működési költségeinek támogatása szakmai program megvalósítását 2020. évben
a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák