www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

 
fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

 

fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

 

fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

 
fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 


fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

 

fotósorozatok a Mediawave történetéből

 

etnik Archív
2012. április VHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVH Aktuális program:
2020.04.04.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

EseménynaptárRSS

2012.04.28. 12:30
Helyszín: MONOSTORI ERŐD - DUNA-PART - ÁRTÉRI ERDŐ - KOMÁROM (HUN),

MEDIAWAVE MAJÁLIS PROGRAMOK


Műfaj: majális programok

Ide kattintva érhetők el a majális állandó, közösségépítő, lazító és kulináris programjai!

Ha jó idő lesz, amiben reménykedünk, akkor a fesztivál délutánjait úgy képzeld el, mint egy régi nyár és virágzást köszöntő - de nem tömegekre utazó - majálist. Az aratás és a szüret ünneplésének némiképp a mai napig megmaradt, él a közösségi hagyománya, addig sajnos e nagyon jellegzetes időszaknak, amely arról nevezetes, hogy a tél után megújhodó, éledő természet virágba bontja a fákat, réteket, veszendőek, halványulók a hagyományos értékei. Törekvésünk most arra irányul, hogy a fesztivál arra alkalmas délutánjain erre felhívjuk a vendégeink figyelmét. Azaz kint tartjuk programjainkat a Duna parton, az ártéri erdő szomszédságában. Erre a természet adta ajándékra próbálunk felépíteni egy új "hagyományt", azaz minél kevésbé szeretnénk belerondítani a természet adta "természetes dekoráció"-ba. Nem lesz színpad, erősítés, csak a hangulatot erősítő közeg. De legyen a vendégek részéről elemózsiás kis kosár, kockás abrosz, és takaró.

A MEDIAWAVE MAJÁLIS sok kisebb-nagyobb szórakoztató, lazító és közösségépítő állandó és időponthoz kötött, egyedi program összessége lesz.

Rossz idő esetén sincs probléma a programok megvalósulásával, mert az erőd dunai bástyája kiváló védelmet ad az időjárás viszontagságai ellen. (A fesztiválközpont és a mozitermek még stabil fűtéssel is rendelkeznek!)

 

 
I. FALUBOLONDJA VERSENY - MEDIAWAVE'99 Rábapatona

Előadókról:

 

MEDIAWAVE KULTUR ÉS ÖKOPIAC
ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Esőhelyszín: GÓLEM ISTÁLLÓ
minden nap (28-30 között)
Figyelem!

A program az önkéntes jelentkezések hatására folyamatosan bővül!

 

CSERE-BERE PLACC

A szervezők szabad standokkal, kikiáltókkal próbálják segíteni a cserefolyamatok beindulását. Kattins ide és részletesen olvashatsz a csere-bere ideológiájáról, a közösségteremtés és ismerkedés klasszikus formáiról, valamint a kísérleti jelleggel bevezetendő fesztiválpénzről, a MEDI-ről.

Ne csak közönség, tömeg légy, ne csak bámészkodj, hanem válj a fesztiválközösség részévé. A csere-bere útján kerest új ismerőseidet.

SZÉKELYGYÜMÖLCS
A székelyudvarhelyi Civitas Alapítvány ötlete alapján jött létre a “Székelygyümölcs” közösségi gazdaságfejlesztési projekt, amely során felkutatták és különböző módszerekkel segítették az elhagyott gyümölcsösök újból hasznossá tételét. Most bemutatják módszerüket és termékeiket.
  MEDIAWAVE GASZTRO FESZTIVÁL
Nyolc tájegység borai, köztük a Fesztivál borászata, a Haraszti Családi Pincészet - Palkonya. Kreinbacher Birtok - Somló, Deé Családi Pincészet - Pannonhalma, Bakkhosz - Mátraalja, Fritz Pincészet - Szekszárd, Bott Frigyes pincészet - Muzsla, Csernyik István Pincészet - Gyöngyöstarján, CEWI boriskola
Pálinka (Magyar Pálinkaudvar - Tét, Csalló Pálinkaház, Rácz Pálinka manufaktúra) és sörházak, Balatongrill, Antik Rétes.
  GYERMEKMEGŐRZÉS Á LA TAPPANCS (12-19:00)
Ha biztos helyen akarod tudni a kölköt a fesztivál programok alatt, hogy Te is élvezhesd a műsort, hozd hozzánk. Mivel erőink, eszközeink végesek, és szeretnénk tényleg a legjobb időtöltést biztosítani, ezért a 25-ös létszámlimitet vezettük be, korosztályban pedig a "már el merek lenni anya nélkül"-től 12 éves korig.
  ÖKO-RUHATEREGETÉS (12-20:00)
Hozz ruhát, cserélj vagy csak adományozz!
A megunt, kinőtt és így a tavaszi nagytakarítás alatt kiszelektált, jó állapotú ruháidat hozd magaddal és cseréld le számodra új darabokra, vagy csak dobd be a közösbe, hátha valakinek az lesz álmai ruhája.
A fesztivál befejeztével a megmaradt ruhadarabokat eladományozzuk!
 

SÁNDOR JÓZSEF PÉTER ALKOTÁSZ JÁTÉKSZOBRAI

Olyan szobrok ezek, amelyeket nem kell félve elkerülni, hátha megsérülnek, hanem rájuk kell/lehet ülni, feküdni – gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Próbáld ki! A művészet pihentet, legalábbis Alkotász szobrai mindenképpen igen nyugtató objektumok.

  BOLOND TRÉNING (15-17:00)
és III. Falu Bolondja verseny (április 30. 14:00)
Elég magabiztos vagy és ezt bizonyítanád ország, világ előtt? Félénk vagy és ezen változtatnál? Merev vagy, vagy bolondos, vagy csak kitartó?
Vegyél részt a Bolond Tréningen szombat, vasárnap, és hétfőn és nyerd el falubolondja címet. A tréning vezetője Daruka Mihály, a méltán híres  1999-es falubolondja.
FIGYELEM! A tréningre és a versenyre a helyszínen is lehet jelentkezni!
  VIZSOLY – AZ ELSŐ MAGYAR BIBLIA
Bemutató és a interaktív nyomda színház
Daruka Mihály, az újkori biblianyomtató a fesztivál idejére áttelepíti vizsolyi nyomdáját. Nyomtasd ki a saját bibliádat! Mihály barátunk egyébként azon ház birtokosa, ahol az eredeti bibliát nyomtatták, és kikerülhetetlen késztetést érzett arra, hogy a hely szellemét továbbvigye és felkutassa és a mai körülmények közt reprodukálhatóvá tegye a régi munkafázisokat.
  SZABADTÉRI NÉPI JÁTÉKOK – Csoltói József és Márta
Dobóka játékok - kislabdával doboz dobáló, Viking fajáték, dobós fa számjátékok, halacskázás.... Ügyességi táblás, katapult libikóka, óriás marokkó, reflex teszt, hármas sífitás, gólyalábazás és kerékhajtás... Sakk, dominó, fa memóriajáték, +D-s malom, malomjáték...
 

NARKISSZOSZ ÁTADÓ- ÉS AVATÓGÉP
Pettendi Szabó Péter (egyébként fotográfus) hasznos és praktikus projektje, amely remélhetőleg megoldja protokoll iránti vágyainkat. Használjuk egészséggel.

Videó ide kattintva tekinthető meg az avatógép működéséről!

 

 
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

Ossza meg ismerőseivel:
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák