www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2014. május CsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2020.05.26.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

KÖZVETLEN KÉRDÉS

Név:
E-mail:
Kérdés:

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

EseménynaptárRSS

2014.05.03. 20:00
Helyszín: MONOSTORI ERŐD - DUNA PART - ERŐD ÁROK . - KOMÁROM (HUN),

COLOMBRE BAND

(HUN)
Műfaj: fusion / fúzió

"Ezek a dalok lesújtanak és megvigasztalnak. Helyes a hasonlat, egy Colombre Band dalszöveg olyan, mint egy jól nevelt pitbull, kitépi a szívedet, de végül visszahozza - ezt az ellentétességet pedig jól támogatja a műfajtalanság. A nyelvi lelemény és szellemesség, az egymás farkába harapó sorok az alternatív zenei világot idézik annak gyakori sznobizmusa és blöffölő avantgardizmusa nélkül. Cinkos összekacsintás, üzenet egy palackban: nem vagy egyedül."
Előadókról:

 

A győri Colombre Band egyre inkább elismerést vív ki magának a hazai underground palettán. Most azonban érdekes dolgok derültek ki a csapat háza tájáról. Különösen az énekes viselkedése ad okot aggódásra. A zenekar az akusztikus zene oltárára helyezte a szívét és 2010 áprilisában piacra dobták a Tánc az ördöggel bizarr címmel ellátott bemutatkozó nagylemezüket. Nehéz nem észrevenni, hogy az Ölj meg!-nek keresztelt dal még sötétebb lett, mint az album címe - első hallásra. Életre kelnek benne a vámpírok, akik manapság egyre inkább ellepik a világot. A fővámpír természetesen az énekes, aki kendőzetlen őszinteséggel mutatja be, milyen is az élete, igazi vámpírként.

 

 

S bár élőhalottak a vérszívók, azért a reggelente kihűlő mellkasukban szív dobog, amelyet leginkább szerelemmel lehet életben tartani. Vagy éppen megölni... Csakhogy egy vámpírt hidegre tenni nem egyszerű. "Ha pisztolyból tüzelsz, engem nem fog a golyó, ha kevered a mérget hét korsóval adj, A sivatagi vihart is, igen, ide küldheted, hidd el engem mindez már hidegen hagy!" Egyvalamivel mégis el lehet pusztítani: ha a szívét ezüstgolyóval célozzák meg. Erre pedig csak egy nő képes, aki a legnagyobb vámpírok vesztét is okozza...

 

Ugyanis minden vámpír rohadt és szemét. Hiába tombol a kamaszok körében a Twilight láz. Úgy kábította el a világot a történet, mint egy vérszívó a prédáját. Alattomosan és számító módon. A néhol szemtelen, néhol szarkasztikus, de mindig igaz Colombre szöveg görbe tükröt tart azok elé, akik hallgatnak a sorok között: a valóságos vámpírok nem a könyvekben és a filmekben, hanem közöttünk, a mindennapjainkban élnek. S akkor a legártalmatlanabbak, ha zenélni hagyják őket... "Én a legrohadtabb szemét kis vámpír vagyok, de a szíved szívembe ezüst golyó volt értsd meg, ha élni hagysz baby, baby, baby nekem vér kell, gyere ölelj, ölelj, ölelj aztán ölj meg!" - Colombre Band

 


Colombre Band - A Colombre Bandet 2007-ben alapította Váray László. A jelenlegi, végleges felállásban és akusztikus hangzással 2008 júliusa óta koncerteznek: Váray László ének, gitár, mandolin; Csordás Veronika ének; Deák Gábor gitár; Kovács Gábor cajon/ülődob, vokál. Kezdetektől fogva saját dalaikkal és sajátos stílusban utaztak, amely alapvetően a blues-ban gyökeredzik, ezen kívül a hip-hop-, folk- és rockezene mixtúrája.

 

2008-ban Ferenczi György meghívására muzsikáltak a 40. születésnapi koncertjén az Új Színházban a Rackajam, Csík zenekarok társaságában, felléptenk a Sziget-, Mediawave-, Moveast fesztiválokon, klubkoncertek mellett saját nevük alatt futó klubot indítottunk Győrben és Budapesten. Az év második felében pedig megkezdődtek első nagylemezük felvételei... A lemez 2010 áprilisában jelent meg Tánc az ördöggel címmel a Gryllus Kiadó gondozásában, a lemezen közreműködők között van Ferenczi György és a Rackajam zenekar, továbbá Győri Balázs a Sugarloafból.

 

 

 Ossza meg ismerőseivel:
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

A MEDIAWAVE

Kiváló Minősítésű Magyar Fesztivál

 

A MEDIAWAVE Minősített

Európai Fesztivál

PARTNER OLDALAK

 

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák