www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

  

 

click here

 

 

  

 

click here

 

 

etnik Archív
2019. June SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSu Actual program:
2020-04-04
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

IMPRESSIONS, STORIES FROM THE GATHERING 2019 :: Pénzel Péter (Sopron) véleménye

PÉNZEL PÉTER

blues muzsikus, képzőművész

(Sopron)

véleménye


Én sokáig csak a nézője voltam a Mediawave-nek és néha a résztvevője 1-2 napra, de tavaly már 3 napra ott ragadtam. Az idén voltam először úgy, hogy a 0-ik naptól a végéig és egyáltalán nem bántam meg. Már régebben terveztem ezt, de csak az idén jött össze. Ezért is meg másért is találtam ki azt, hogy kihasználom a bástya felső emeletét kiállításom helyszínéül - láttam, hogy sokan szeretnek csak úgy kóvályogni szerte az erődben és felfedezni maguknak az izgalmas termeket és folyósokat.. Szóval és tettel, amikor elhoztuk a képeket már késő volt akasztgatni őket sötétedés előtt - inkább elmentünk Tuba Dávid barátommal kicsit körülnézni, ismerkedni... Nagyszerű este lett belőle - lényegében akkor, a nyitás előtti napon ismertük meg a résztvevők és szervezők nagy részét (aztán az esküvőn volt hasonló). Hajnalban már csak hárman maradtunk épkézláb a Ferenczi Gyurival, pedig én mindenbe beleittam, ami akkor (még) bőséggel volt..


Az esküvő a szigeten hatalmas ötlet volt - jól eset kicsit kimozdulni a természetbe és úgy, ahogy volt, szerintem, csodálatosan sikerült.


Mondjuk, volt azért 1-2 mozzanat, amit lehet hogy majd korrigálni érdemes a jövőben. Jöttek oda barátaim Kissomlyóról - az egyik pár véletlenül nem arra a fesztiválra vettek jegyet (volt ugye, egy másik is mellettünk) , pedig a Mediawave-re akarták. Ha nem veszem észre, hogy fura a karszalagjuk, akkor ők se tudták volna meg..


A másik a kiállításon történt és lehet, hogy jó lenne egy kiállítási koordinátor vagy efféle valaki. Jöttek oda fiatalok madzagokat húzogatni installáció gyanánt (gondolom én) - egy része keresztezte a kiállításom megtekintési útvonalát, ami talán nem lett volna olyan vészes (bár én megkérdeztem volna ilyen esetben, hogy nem-e gond ha..), csak volt ami nagyon közel a talajhoz volt kifeszítve és volt olyan is, ami nyak magasságban. Szóltunk nekik, hogy nem biztos, hogy ez jó ötlet ebben a félhomályban (volt aki éjjel ment nézegetni mobillal vagy fejlámpával világítva), de mondták, hogy csak egy napig lesz fenn és másnap leszedik. Még vasárnap is ott volt, amikor szedtem le a képeket.. Én csak egy lánytól tudtam meg hogy megbotlott a zsinórban és arccal a galambkakiban landolt - szerencsére, viccesen fogta fel.


Viszont, a karton hotel sz-tem mindenkinek elnyerte a tetszését és az ágyak is sokkal kényelmesebbek mint a régi vaságyak voltak. Az új kinti asztal-padokkal variáció is remek, nem tudom, hogy a billegése véletlenszerű volt-e vagy ez volt az elgondolás (volt akinek ez volt a véleménye).


Summa summarum - szerintem az idei is nagyon jól sikerült, kár hogy az időjárás nem mindig volt kegyes. Remélem, jövőre is sikerül összehozni legalább egy ilyet, mint az idei.


A Tartóshullám/Mediawave facebook-os csoportjába már elküldtem, de aki nem látta, itt vannak a fotóim:
https://www.facebook.com/peter.penzel.5/media_set?set=a.10218673472570702&type=3
https://www.facebook.com/peter.penzel.5/media_set?set=a.10218673742057439&type=3


SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted