www.mediawave.hu | www.romerhaz.eu | www.passportcontrol.eu | www.filmfundgyor.eu

 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


 

Azé' csak lesz valami a Mediawave

klasszikus időszakában!

2020. április 28 - május 2.

 keresd az online programot

 


 
A pótlás - reményeink szerint - szeptember

második felében lesz!

 


etnik Archív
2020. July WeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFr Actual program:
2020-07-14
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

WRITE US

Name:
E-mail:
Question:

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

Filmek

КЕЗЕГОБ

Kezegob

Russia
Director: Diana SINEOKAYA
8 min. 2017,
with dialogue, Fictional, Chinese, English subtitled
Distributor: Diana Sineokaya
E-mail:
Producer: Diana Sineokaya
E-mail:
Screenplay: Diana Sineokaya
Cinematographer: Diana Sineokaya
Animator: Diana Sineokaya
Music: Dmitriy Milovanov
Editor: Diana Sineokaya
Cast:
Dmitriy Milovanov, Marina Demyanenko

Russian folk ecological musical.

Prizes:
  • PURE (Russia) 1 place animation
  • World cinema 21 "Vladimir Kobrin Prize"
  • Festival of Positive Cinema (Russia, Perm)
  • "The best musical accompaniment"
Diana SINEOKAYA

Filmography:

  • 2005 «Ugo-King»
  • 2013 «Nopperapon»
  • 2015 «Songs of the Sho»
  • 2016 «Now-I-see-you»
  • 2017« Kezegob»
  • 2018 « 00777»
Diana Sineokaya


SEARCH


      
MEMBERSHIPS
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG

HUNGARIAN FESTIVAL ASSOCIATION
 

 

PARTNER OLDALAK

 

 

 

SZABADOS MUSIC

DIRECTORY

 


Card payment service provider
Cards accepted