SZAVAZZ! - HOGYAN SZAVAZHATSZ?

 
 
SZAVAZZ AZ ÚTON ONLINE FILMVERSENY FILMJEIRE!

A közönség szavazatait legkésőbb március 31-ig lehet leadni e felületen, de a filmek még április 29-ig megtekinthetők.  Az online rendszer a szavazás lehetőségét minden filmnél külön-külön felkínálja. A következő kategóriákban szavazhatsz:

- LEGJOBB "RÍTUS" FILM
- LEGJOBB "VÁRATLAN FORDULATOK" FILM

- LEGJOBB "HÁBORÚK - HATÁROK - VESZTESEK" KISJÁTÉKFILM

- LEGJOBB "FALUMESÉK - VÁROSMESÉK" FILM

- LEJOBB "KISEBBSÉGI" ÉS "POROS DOBOZOK" FILM
- LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM
- LEGJOBB ZENEI- ÉS TÁNCFILM
 - LEGJOBB TÁNCFILM
 

NE CSAK AZÉRT SZAVAZZ, MERT NYERHETSZ!

A szavazás eredménye hiteles visszajelzés lehet a filmkészítők számára!

Segítsd a munkájukat!

 
A SZAVAZÁS MENETE
1./ A szavazáshoz kérjük, add meg az e-mail címed, mert a szavazás korrektségének fokozása érdekében egy címről csak egy szavazat adható le.
2./ A szavazásról az online rendszer kontroll e-mailt küld neked, amit a linkre kattintva meg kelle erősítened. A szavazás csak ezután lesz érvényes.
3./ Technikailag egy e-mail címről, filmenként és szavazati kategóriánként (legjobb ... film) csak egy szavazatot lehet leadni.

A szavazók közt 25 darab belépőjegyet sorsolunk ki a MEDIAWAVE 2019 Együttlétre, Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválra (Monostori Erőd, Komárom). A nyereményről a megadott e-mail címre küldünk értesítést, legkésőbb április 15-ig. A belépők a helyszínen vehetők át a kontroll e-mail felmutatása ellenében.

  

Felhívjuk figyelmeteket, hogy szavazni csak március 31-ig lehet!

A kiválogatott filmeket egy szakemberekből álló zsűri is értékelni fogja. Mindkét értékelés/szavazás eredménye, rangsorrendje a fesztivál mozitermeiben is látható lesz.

 

 

 


Tekintsd meg ezeket a filmeket is:

weboldal tervezés: IRQ